Wednesday, 14 September 2011

The kardashians kene Ejek dengan interviewer!

kesian kim & kourtney kardashians kene ejek dgn interviewer...hahah tp funny jgk.. td smpi2 office mcm biasa la terus bukak internet kn then ternampk tajuk besar" Breaking news: Kardashians Moked".. so mcm interesting pulak tajuk harini kn ....so terus kn la membaca hahaha


mcm ni cter diaa......

Kim n Kourtney ni kne Interview Online ... cuz dorg ni ada kt somewhere la.. then ada 2 reporters dari Philadelphia ni nk interview dorg pasal nk promote barang2 dash la kot.... then time on air dorg interview kim n kourtney mcm baik2 je laa kn... smpi la da abis interview dah bye2..pastu dorg ejek2 kim n kourtney punya bju dgn suara haha kelaka..tp dorg xperasan yg camera still on air..so kantoi laa hahahaha kalau i dah malu dah kottt hahahaha...

ni la video nya, enjoy hahaha



Tuesday, 13 September 2011

Intro!

Hye there! im new here..harini tgh dudok2 kt office after lunch rasa bosan sgt..then baca blog org..tetbe saya terpikir since xde kerja dekat office ni lg bagus kalau create blog for myself..lg ada faedah rasanya kn?before this mmg dah ada blog tp saya xboleh nk log in tak taw la kenapa..so buat keputusan nk create blog baru saja2 nk share apa yang boleh share dengan semua :)